Bland potetene i sausen, og dryss medbaconogbasilikumblader. Rør rømmen med karri, salt, pepper og hakket basilikum, rødløk og erter, smak til med mer krydder om nødvendig
Kutt køk og hvitløk i skiver, del baconet i små biter, brune resterende mais i en varm panne med litt rapoje og litt smør, samtidig som du steker bacon i en annen panne, når bacon er ferdig brunet tilsetter du løk og hvitløk og steker videre til løken er blank og myk (bør ikke ta farge )
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat ogbasilikum. Legg to baconskiver rundt kyllingen og legg på en stekeplate
Fargerik couscoustallerken med fetaost, grønnsaker, kalkunkjøtt ogbaconsurrede dadler. Til gjengjeld blir det utrolig luftig og mykt inni og sprøtt utenpå med smak av oliven, soltørkede tomater, fetaost, maldonsalt og krydderurter
og til slutt lukket jeg baconet rundt. Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
enten Provence krydder, eller en blanding av rosmarin, timian, oregano, merian og/ellerbasilikum. Vi elsker å lage småretter i helgene som man kan dele, og det passer så godt med nybakt focaccia til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.