Grilletsvinefilet. Skjær svinefileten slik at den «åpner» seg og får en bred rektangulær form. Jeg brukte grillen, men man kan selvfølgelig også bruke stekeovn
grilling er for menn. Jeg kan lage fantastisk mat innendørs og delikate desserter, men jeg har ingen interesse av eller behov for å stå i røyken fra en grill luktende av gass eller kull med et maskulint grillforkle og store grillredskaper
Svinefileten smaker aller best om den grilles, men det går an å steke den i ovnen også. Svinefileten bør helst marineres i et døgn, men om du ikke synes du har tid til det blir det uansett godt
Lime og ingefærsmarinert svinefilet. Det er ikke bare bare det der å grille. Nesten triumferende bar jeg den hjem og allerede samme kveld ble det fyr på grillen og den etterlengtede og svært så grillriktige stenen på toppen
Gni svinefilet inn med salt og pepper, og brun den raskt på grillen. Bak potetene på grillen i ca. Skru ned varmen, og grill fileten videre i 15-20 minutter på indirekte varme
Ingredienser til 4 2 svinefiletertomatpestoSmør inn svinefileten med tomatpesto og grill på høy varme til de får en stekeskorpe,sett ned temperaturen til middels varme og grill videre. Svine fileten er ferdig når endene er faste og myk på midten tror jeg hadde filetene på grillen i 10-15 minutter
Pensle fileten med olje og legg den på grillen. Gni svinefileten inn med pepper. Brun filetene raskt over glørne og flytt dem deretter til en del av grillen hvor det ikke er kull