Selv synes jeg ovnsstekte poteter og grønnsaker passer utrolig godt til svinemedaljonger. En god middag med masse smak, ganske grei å tilberede og når du først har laget medaljongene går alt nesten av seg selv
Svinemedaljonger i fløtesaus. Servert med pasta er dette en "innertier" for liten og stor. Salte/pepre og Stek svinemedaljongene på hver side så de får farge,(i en margarin/olje blanding)Når du har snudd dem senker du varmen til svak og har over paprika og løkblandingen
Egentlig burde vi vel følt at det var litt skummelt, men vi gikk gjennom den store kirkegården med hver vår lommelykt og følte oss nesten litt andektige
Det er også veldig vanlig å bare servere smeltet smør til i stedet for Sauce Hollandaise, og bortsett fra spekeskinke er det vanlig med enten schnitzel, svinemedaljonger eller laks
Fersk tortelline og indrefilet av svin ble med hjem i dag, resten fant jeg i kjøleskapet. Surr en baconskive rundt hver medaljong og fest med en tannpirker, kvern pepper over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.