Stuet kål oppskrifter

Medisterkaker og kålstuing - skikkelig sikringskost dette her :-)

Medisterkaker og kålstuing - skikkelig sikringskost dette her :-)

Siden de gamle godt kan trenge litt ekstra, lages i dag medisterkaker og kålstuing. Kålstuing. Ca 300 g kål kuttes i litt gode biter ( kan godt bare strimles) og surres i ca 1 ss smør på middels varme i 10 minutter. -D Ca 300 g kål kuttes i litt gode biter

HISTORIE I HVER BIT

Fastfood var dog slett ikke vanlig hos den jevne husmor, som selvfølgelig hadde gått husmorskolen og lært om hvite og brune sauser, kjøttkaker og stuetkål

Mest leste innlegg..

Verken sterk orkan eller en tornado ville klart å tatt kål på detta huset *flire*. 6. november skreiv æ ett av mine mest leste innlegg

Fargerik kjøkkenhage i bøtter og spann

Et par sinkbøtter med bulkete bunn er stuet bort i garasjen, så de må fram i lyset igjen. Jeg er svak for dekorativ kål, og har i år sådd flere sorter grønnkål, palmekål og svartkål

Kjøttkaker og stuet kål

Server kjøttkakene med kokte poteter, stuetkål eller grønn ertestuing og. Skjær kålen i små biter ( først i skalker så på tvers så det blir små biter)

En hyllest til rotgrønnsakene og deres brødre og søstre.

Tilbehør - stuethodekål. Noen av mine favorittretter inneholder rotgrønnsaker (da har jeg utvidet begrepet ganske kraftig til å inkludere blomkål, brokkoli, hodekål og kepaløk), og nå tenkte jeg å komme med tips til hvordan man kan tilberede mange forskjellige (rot)grønnsaker
Høgtrykk over kjøkkenet

Høgtrykk over kjøkkenet

Fårikålen lagar koker du på ein god halvtime. Fårikålen koker i løpet av ein halv time i staden for halvannan, kraftkokinga kan reduserast frå eit kvart døgn til eit par timer
SPARERIBS OG COLESLAW HOS OSS? JA, SÅNN BLE DET

SPARERIBS OG COLESLAW HOS OSS? JA, SÅNN BLE DET

Siden vår grill er stuet langt bort, så valgte vi stekeovn varianten. Masse varianter over det samme temaet, men revet kål og forskjellige rotgrønnsaker er hovedingridiensene

Kjøttkaker

Server kjøttkakene med kokte poteter, stuetkål eller grønn ertestuing og. Bland sammen kjøttdeig og salt og arbeid til deigen blir seig

LUKE 12: KÅLSTUING

Stuetkål er ganske nøytralt i smaken og det samme er torsken. Dette juletilbehøret tror jeg må være min favoritt etter kålrabistappen så klart
VI tester ut en ny meny fra Godt Levert

VI tester ut en ny meny fra Godt Levert

Får i kål. Siden tre av oss ikke liker Får i kål valgte vi å stå over denne retten. Vi fortsetter med å teste ut Godtlevert

Benløse fugler

Server med kokte poteter, stuetkål eller grønn ertestuing og rørte tyttebær. Skjær kålen i små biter ( først i skalker så på tvers så det blir små biter)
Ailins superdupre Kjøttkaker

Ailins superdupre Kjøttkaker

Av og til har eg erterstuing, av og til er det stua kål og av og til er det rett og slett bare gulrot og potet

-Jeg kjeder meg dagen-

Ja jeg har fått pleid trynet mitt også i dag med både gjørme maske og fuktighets maske så det kan jeg heller ikke gjøre igjen, sett gjennom bilder, gått turer, laget mat, vurdert å sove men kjedet meg så mye at jeg ikke fikk sove (ja det er mulig), sjesket på får i kål, spist sjokolade, lest bok, ja jeg har gjort alt jeg kan komme på

3 gode middagstips med oppskrifter

Kjøttkaker i brun saus, stuetkål og kokte poteter. Vi fortsetter å teste ut Kolonihagen. Vi gir terningkast til alle rettene

Stuet kål

Skjær bort grove stilker og del kålen nokså fint. Lag litt fyldig hvit saus og bland i kålen. Skjær den renskårede kålen i skalker og kok dem i rikelig med saltet vann - ca 1/2-1ts. Riv litt muskatnøtt i stuingen Ca 3/4 hodekål