Grønnkålen er pakket med jern, fiber, antioksidanter som betakaroten, vitamin A og C. Eller hva med en grønnkålsuppe med chorizo, feta, hvitløk og mandler
Dette er noen smakfulle lakseburgere med spennende og uvanlig tilbehør. Som det fremgår av bildene er det store burgere så det rekker med en til hver, men man kan selvsagt lage dem mindre også
Ha i purren og savoykålen, og server som ein stuing saman med kålrulettane og kokte poteter. Det lønner seg å forvelle kålblada fort i kokekrafta før du lagar rulettane, det gjer dei lettare å jobbe med
Pensle savoykålrullenemed olje og legg dem i en ildfast form. Smak til med salt og pepper. Vi hadde aldri forsøkt savoykål, og måtte lete litt før vi fant det
(Barnetallerken - laget med potet/kålrotmos, fiskekake og minigulrøtter i tillegg). Varm persillen i bittelitt vann og smelt smøret sammen med persillen
Nå finnes det kokebøker med tradisjonsretter fra omtrent hvert eneste fylke i Norge. Bland kjøttdeigen med saltet til den er seig, bruk gjerne kjøkkenmaskin
Jeg husker ennå den perfekt kokte pastaen med en ute-av-denne-verden god krabbesaus. Jeg tenker at en kombinasjon av savoykål og grønnkål vil fungere aldeles utmerket
Ha i gulrøtter og svinekjøtt og krydder med salt og pepper. Svinegryte med røkte pølser1 savoykål, renset og delt i blader200 g gulrøtter800 g beinfritt, magert svinekjøtt, fra bog eller kam, i store terninger2 italienske røkte pølserSalt og pepperForvell kålbladene i lettsaltet, kokende vann i 5 minutter. Stikk hull på pølsene med en gaffel, ha dem i en gryten og la det koke i 10 minutter. 1 savoykål
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.