Skjær den renskårede kålen i skalker og kok dem i rikelig med saltet vann - ca 1/2-1ts. Ta dem opp så vannet renner godt av. Skjær bort grove stilker og del kålen nokså fint. Lag litt fyldig hvit saus og bland i kålen. Riv litt muskatnøtt i stuingen
Syltet kål , svensk pizzasalat. Jeg har brukt 2 små hodekål1/2 papairka1 chilli5 fedd hvitløk1 ss hjemmelaget italiensk krydderblanding (Oppskrift finner du her)2 ts timian2-3 ss rapseoljeBland alt, og trøkk det tett tett oppi glassene. 2 dl eddik 7%4 dl sukker5 dl vann1 ts saltGi det et lett oppkok, hell det så over kåla i glassene til det blir så fullt at det renner over
Kålrot, sellerirot, jordbskokk, rødbeter, neper, gulrøtter, persillerot og annet godt. Stuede rotgrønnsaker Til 2 porsjoner Ca 800 g rotgrønnsaker, jeg brukte gulrot, sellerirot, kålrot 1 ss smør 1,5 ss speltmel 3 dl valgfri melk, jeg brukte kokosmelk 1 ts salt 1/2 ts pepper 1/3 ts muskattnøtt, kan sløyfes Skjær rotgrønnsaker på mellom 1- 2 cm
”Kål” er ein tradisjonsrik matrett som har røter langt attende i tid. Dei kokte kål av kjøt og flesk, dei tilsette også erter og gryn frå eigen kålhage,
En fantastisk smakfull og enkel høstrett av kål og svinekjøtt. Ca en halv hvit kål, finsnittet. Ha den finsnittede kålen i pannen og tilsett et par dl vann
Styling og Produksjon. Katrine Martensen-Larsen/House of Pictures Foto. Mikkel Adsbøl/House of Pictures. Dempede farger i sand og stein, kjølige blågrønne nyanser og enkelte sorte elementer
Stua har blitt et telt. 28. 09. 2016 kl. 18. 12 i. Prinsessa vår. Ingen kommentarer. Ok, hele stua er kanskje ikke blitt et telt, men store deler av den har det
1/4 blomkålhode i små buketter. Litt nostalgi dette her, men du verden for en nydelig mat, grønsakstuing med herlig saus tilsatt litt creme fraiche - akkurat i dag glemmer vi alle tanker på kalorier og bare nyter maten
Kokt kål er fantastisk som tilbehør, til flesk og duppe, til pølser, til. Nykokt varm kål med en feit smørklatt på toppen som smelter ned mellom hvert eneste blad, med litt salt på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.