Smør tilsteking. Gniinnfileten med salt og pepper, og brun den på. alle sideri panna. 500 g indrefilet av svin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. til ønsket kjernetemperatur (68-70o er litt rosa, 76o er. La filetenhvile under foliei 10 minutter 500 g indrefilet av svin. 68-70o er litt rosa,
Brun kjøttet raskt på alle sideri en varm stekepanne med smeltet, nøttebrunt smør. La kjøttet ligge ute iminst en halv timei romtemperatur før du skal steke det
Når du tar dem ut av vannet etter ca to timer, har du helt møre, men faste, kyllingfileter som du så freser ipanne på høy varme i salt og pepper for å få den gyldne, gode stekeskorpen
Bruk en stor wokpanne eller stekepanne, ha i oljen og stek kjøttet på mediumtil sterk varme til det nesten er gjennomstekt, gjør det gjerne i to omganger
Du kan steke laksen i ovnen mens du lager sausen ipannen også, det fungerer også helt ypperlig. Andre varianter som du kan servere denne friskeappelsinsausentil er indrefilet av svin og kalkunfileter
Start med å klargjøre indrefileten. Nå er det bare å la sviddåmagienvirke…fisk opp posene (gjerne med bare hender…eller stang om du vil), ta ut kjøttet, tørk av med kjøkkenpapir og stek det godt på pannenslik at bacon brunes