150 gram torskefillet per pers 1 pakke bacon 6 gullrøtter 1 -2 cm fersk ingefær 1/2 chilli uten frø 1 liten gul løk 8 dl grønnsaksbuljong Salt og pepper Sitronsaft Slik gjør du. Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter. 150 gram torsk. 20 minutter Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter
Jeg synes det er viktig å spise fisken når den er i sesong, og nå er det jo tid for torsk igjen. I måneder som inneholder bokstaven R kan man spise torsk, det kan være en grei huskeregel
Spicy tomatgryte med torsk, choritzo og ostepotetmos. Spicy gryte. Jeg lagde opprinnelig denne gryten med torsk, men fikk så mye til overs at jeg neste dag hadde nok til å lage en gryte med grillet choritzo også
#torskepanne #fiskemiddag #spicytorsk. 100 gram torsk. 1/3 løk 100 gram torsk. Denne retten laget pappa mye når jeg var liten, vi hadde ikke alltid så mye penger men vi hadde hagen full av grønnsaker
Trukket torsk over spinat med krydret ovnsbakt tomat, kokte mandelpoteter og eggesmør. Her er oppkriften på en god, smakfull og spicy wok toppet med crunchy, salte peanutter
trukket torsk. enkelt, ertemos, ertepuré, erter, fisketilbehør, godt, kokte erter, lett, Lettvint, middagstilbehør, raskt, spicy ertepuré, sunt og godt
fisk, gjerne torsk eller laks. Tilslutt har du er supergod, supesunn og hjemmelaget spicy fiskesuppe. Denne oppskriften fant jeg helt tilfeldig i en lavkarbobok da jeg skulle søke etter litt inspirasjon
Rør finhakket torsk sammen med salt og egg til den henger godt sammen. 500 g torsk. Tilsett ristede sesamfrø, veldig finhakkede limeblader, karrypasta, grovhakkede peanøtter og finhakket koriander
Når man velger fisk bør man velge fersk torsk eller sei, ikke frossen. Ca 600 gram fersk torskefilet, evt sei. Broccoli og gulrøtter smaker godt til Ca 600 gram fersk torskefilet, evt sei
Den ble dog litt vel spicy så vær forsiktig med curryen (tror jeg hadde oppi litt vel masse…). Grønn currysuppe med torsk og reker (4 porsjoner). 400 g torskefilet, uten skinn og bein. Skjær torskefilet i terninger på ca 3 cm og mariner disse i sesamblandingen. 400 g torskefilet, uten skinn og bein