Speltbrød uten gjær oppskrifter

Eltefritt speltbrød til frokost

Eltefritt speltbrød til frokost

Grunnoppskriften uten bruk av økologiske ingredienser tror jeg er lettere å bake med, så ønskes vanlig spelt mel, antar jeg angitt mål gir bra resultat
Saftig speltbrød med hele korn

Saftig speltbrød med hele korn

1 pk tørrgjær. Dette brødet er ganske grovt med mye korn, men blir allikevel saftig og godt. Enkelt å bake er det også
Grovt speltbrød

Grovt speltbrød

1Tørrgjær. Sammalt speltmel. 1Siktet speltmel. 1Salt. 1Havregryn. 1Solsikkekjerner. 1Linfrø. 1Vann
Speltbrød med valnøtter

Speltbrød med valnøtter

1 pose tørrgjær (orginal). 1 pose tørrgjær (orginal). Tid. 2,5 timerAntall. 3 stk . Ingredienser. 800 g siktet speltmel
Lyst speltbrød

Lyst speltbrød

1 pk tørrgjær. Deretter tilsetter 1 1/2 dl vann, tørrgjær, siktet spelt, salt og sukker. 1 pk tørrgjær. Tid
Eltefritt speltbrød med frø og nøtter

Eltefritt speltbrød med frø og nøtter

250 gram grovt speltmel200 gram grovkornmel100 gram sesamfrø75 gram solsikkekjernerEn god håndfull hakkede hasselnøtter1/2 teskje tørrgjær1,5 teskje havsalt5 desiliter vannSlik gjør du det. 1/2 teskje tørrgjær
Speltbrød med valnøtter og honning

Speltbrød med valnøtter og honning

heve deig uten at du dekker til bollen. Bland mel, hakkede valnøtter, tørrgjær og salt i en kjøkkenmaskin med eltekrok
Speltbrød

Speltbrød

1pose tørrgjær. #hashtag #blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #oppskrift #kos #familie #tips #brød #sunt #matfoross #utensukkeroghvetemel #hverdag #kosthold 2liter økologisk spelt fullkornsmel (kjøpt på helsekost). 1pose tørrgjær
Speltbrød

Speltbrød

Disse speltbrødene er gode hverdagsbrød. Selv om jeg baker andre typer brød innimellom, så er disse speltbrødene noe vi “alltid” må ha – de egner seg godt til en næringsrik frokost og i nistepakken – med denne oppskriften så tilfredstiller du både lubne små barnehender og sultne arbeidsnever

Mitt favorittbrød: Grovt speltbrød

1 dl varmt vann (40 grader ved tørrgjær). 1/2 pose tørrgjær. Ha alle ingrediensen (utenom litt av melet) i bakebollen med den bløtlagte del 1. 1 dl varmt vann (40 grader ved tørrgjær). 1/2 pose tørrgjær
Enkelt hjemmebakt speltbrød

Enkelt hjemmebakt speltbrød

650 g speltmel. 250 g sammalt spelt. 60 g solsikkefrø. 60 g gresskarkjerner. 50 g havregryn. 100 g linfrø. 1 l vann

Rug- og speltbrød

Dag 1. 1. Rugsurdeig, vann og mel blandes sammen i en bakebolle. 2. Dekk til med plast/klede, og la det stå i romtemperatur til neste dag