Når pai blir omtalt som et lite festmåltid man har gjort seg flid med, ja, da kan man selv forestille seg hva som har blitt slengt på asjettene her i gården
Finn frem det du har i kjøleskapet av grønnsaker og/eller kjøtt og lag en deilig pai i dag. Selve paideigen kjøper jeg ferdig og har liggende i fryseren, så den klar på noen minutter
Stek sopp, løk og gresskarskall noen minutter i stekepanna og dryss over litt pepper. Da var det fredag og snart helg og jeg tenkte å friste med en deilig pai
Stek løk, sopp og bacon til løken er myk og blank. I den anledning har jeg brukt spansk butterdeig og de små paiformene er også medbrakt fra varmere strøk
Paien vart fylt med restar av juleskinke, tre raudløkar og litt sopp som eg steikte, ein rest av pommes anna-poteter, ein pakke fetaost som hadde gått ut på dato for pinleg lenge sidan og til slutt litt riven jarlsbergost
Denne osten nytes til pizza, pasta, grateng og pai. Jeg tilsatte litt revet Västerbotten i pannekakerøren som jeg toppet med stekt bacon, sopp, hvitløk og spinat
Her i huset har vi spinat som førstevalg når det gjelder fyll, men nå hadde jeg både purre og sopp som ropte på å bli brukt, så jeg valgte det i stedet
PAI MED SØTPOTETBUNN TOPPET MED SOPP OG GRØNNKÅL. Helgene flyr, Ny uke med digg Pai til mandagsmiddag. Mandagens middagstips er pai, denne har jeg laget altfor mange ganger nå, men den har blitt en suksess hjemme hos meg