Bunnen på paien er den samme som jeg pleier å lage, med søtpotet, den er jeg foreløpig ikke lei av. Mos søtpoteten med en gaffel og bland med hirseflakene
Dette blir på ingen måte som vanlig pai, men den er god alikevel. 150 g søtpotet. Trykk den ned i en stor paiform og la den steke i 10 min på 200 grader før du tilsetter fyllet. Ha den over paien og rør sammen egg, melk og krydder som helles over og sett tilbake i ovnen i 25-30 min. * Ønsker du melkefri variant kan du bytte ut med litt kokosmelk eller havremelk istedet 150 g søtpotet
Dette er en utgave med kjøttdeig av storfe og søtpoteter, som egentlig ikke er en potet,. Den guloransje fargen i søtpotet gir deg betakaroten, et næringsstoff som både er en antioksidant og kan omdannes til vitamin A, og søtpoteten ligger helt i toppen når deg gjelder innehold av betakaroten
Pomfri, bakt potet, paier, gratenger, bakverk, chips, suppe, potetstappe,. Søtpotet er undervurdert. Er du ellers nyskjerrig på hva søtpotet inneholder i forhold til vanlig potet,
Pizza og pai. Søtpotetpizza - med bunn av søtpotet. Pizza og pai. Etter eg posta oppskrift på søtpotetpizza i starten av oktober har det definitivt blitt en av mine mest populære oppskrifter
«Shepherd’s pie» eller «Cottage pie» er en type pai som er laget av kjøttdeig med potetmos over. I denne oppskriften benyttes også søtpotet fremfor vanlig potet, men vanlig potet er også veldig godt
I tillegg til å være veldig sunn og god på smak er denne søtpotetpaien både enkel og rask å lage. Bunnen består av kun søtpotetskiver og fyllet blandes fort sammen
Tidligere har jo eg posta en anna variant av middagspai med søtpotetbunn, og eg hugsa så godt den fantastiske kombinasjonen mellom søtpotet og eggeblanding - så da tenkte eg at søtpotetpizzabunnen som paibunn måtte fungere utmerket, og det gjorde det
Sunnere pai med bunn laget av søtpoteter. Til søtpotetbunn trenger du. Paien er herlig til middag, ellers så synes jeg også den er veldig god å spise kald til lunsj