Dette er en av mine favoritt middagsretter. Ingen kommentarer. Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelk og karri
Dette er en av mine favoritt middagsretter. Ingen kommentarer. Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelk og karri
Siden barna mine absolutt ikke spiser noe somser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Å etterhvertsom de erferdig stekt, så slenges de rett oppi sausen, så de får stå der å bli "gjennomkokt"Somdereser på bildene, så er kjøttkakene mine temmelig rå, når jeg putter dem i gryta
Ingredienser. Del kyllingen i biter. Tilsett kyllingen og paprika og stek til kjøttet er gjennomstekt. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala. Fres den revne løken i litt olje 5-7 minutter. Tilsett tomatpuré og la steke 10-15 minutter. Mariner kyllingen i salt, ingefær og hvitløk i 2 timer. - Born4baking (Lena Larsen) 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika. 5-7 minutter Tilsett tomatpuré og la steke. 10-15 minutter Ta av varmen
Sashimisalat er det beste som finnes, veldig enkelt å lage og passer hele året. Salma laks smaker nydelig sammen med avokado, mango og ristede sesamfrø
I tillegg er den kjøttfri, noe sompasser fint siden det er kjøttfri mandag i dag. Jeg har lurt inn litt havregryn for å få opp næringsinnholdet litt og resultatet ble akkurat like bra som vanlig foccacia
Dette er en middag proppfull av vitaminer og mineralersom kan nytes med god samvittighet. Vil du ha kjøtt til er det lurt å velge kjøtt som oksehøyrygg da kjøttet blir mørt og godt