De egner seg også godt til frysing og er raske og lage. De smaker best litt lunkne med god vaniljeis eller krem ved siden av, men de kan også spises alene selvsagt
Ønsker du å toppe muffinsene med deilig krem, finner du oppskriften til den her. Disse var lette å ta av muffinsen, den var dermed lettere tilgjengelig og uten irritasjon, enn med andre små muffinsformer jeg har prøvd ut til denne smakfulle bylørdagen
Muffins med sjokoladebiter toppet med smørkrem. Her kommer en oppskrift på muffinsene jeg laget nå til 9 årsdagen som har blitt feiret her i flere dager
Ha i eplemos og smeltet smør og bland sammen til en jevn røre. Om man vil gjøre litt ekstra ut av de kan man servere de med litt pisket krem og litt ekstra eplemos
Hell alt i mikseren og se til at smøret er rom-temperert. Miks smør og brunt sukker fluffy. Husk at denne kremen ikke er så stabil til å dekorere muffins med
Deretter tilsatte jeg det tørre (mel, bakepulver, natron) og smeltet smør om hverandre. Egg, sukker og vaniljesukker ble pisket godt til det ble luftig og kremete
Rør inn smeltet smør. Muffins kan selvsagt serveres både varme og kalde, med og uten is eller krem. Årets siste rabarbra gikk tilmuffins som ble høytidelig servert til søndagsmiddagen