Men de smakte herlig også utenglasur. Først ute er sjokolade muffins ("soon to be cupcakes"). Skal feire bursdag på torsdag, og har store planer om å bake både det ene og det andre
Når muffinsene er kalde pyntes muffinsene med melisglasur og nonstop. Melisglasur. Disse muffinsene ble så søte og gode at jeg må bare dele det med dere
Glasur. Muffinsene som er naturlig fri for gluten og med litt sunnere ingredienser, fallt ikke i smak hos alle barna, og heller ikke alle voksne, dessverre
(Sett muffinsene med glasur i kjøleskapet en times tid slik at den stivner før du serverer den). Så kan du jo velge selv om du vil ha glasur på toppen eller ikke
Denne oppskriften lånte jeg hos Kristine Økern, og den er både sukkerfri, proteinrik og glutenfri. Men, det var jo selvfølgelig en koselig hjemmefering hos henne og familien på torsdagen, og jeg tenkte jeg skulle bake henne muffins som en liten personlig gave
Junior vil helst ha dem tørre, utenglasur - så da fikk han det. Glasuren lagde jeg på slump av kesam, philadelphia ost, sukrinmelis, kakao og stevia sjokoladedråper, men kan fint lage en annen også
Når de er avkjølt kan du smøre på glasuren. Muffins er en favoritt, både som dessert og til lunsj. #helg #lørdag #kos #dessert #muffin #sunne #økologiske #appelsin #glasur #kakaonibs
Muffins er opprinnelig et måltid (a’la frokostmuffins med grovt mel eller eggbasert røre) mens cupcakes er en søt kake for en person med fint mel og gjerne glasur