Sett risentil side når den er ferdig kokt. Begynn med å steke løk og sopp til løken blir blank. Sausen er laget av typiske asiatiske smaker, lett å lage og hever retten godt
Du kan jo selvfølgelig lage denne retten på en mer lettvint måte enn det jeg har gjort her ved å kjøpe ferdig tortilla lefser og ferdig barbecue saus, men min mening er at hjemmelaget ALLTID er best
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
I dag har jeg en nydelig laksemiddag til dere. Saus. Lille M liker best sushi, så han får det rått – da kjøper jeg salmalaks og tillater en superrask stekeskorpe til oss andre
Tilsettsoyasausen og chilisausen. litt mer saus. Stek på medium varme, under omrøring, til væsken er fordampet, og til ananasen begynner å bli brun i kantene, ca
Legg først på pasta, så saus og fisken tilslutt. Første retten jeg prøvde var pasta med grønnsaksaus og fisk, syns sort rismel pastaen ble veldig fin, litt mørk lilla farge
Vend sammen med kjøtt og grønnsaker, server gjerne med en god sweet chilli saus . Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker