Ha både stangen og frøene i en kjele med eggeplommene, sukkeret og fløten. SarahBernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Sett SarahBernard kakene på en rist med en stor form under. Alternativt kan du gjøre som meg og sette kasserollen nedi iskaldt vann, gjerne med isbiter
SarahBernardt and a hint of gold. I dag deler jeg en oppskrift på Sarah Bernhardt. Jeg husker så godt når barna var mindre, da var det så stas med julegateåpning for de små
) Jeg legger ut begge oppskriftene så kan du selv finne din favoritt. Jeg har tidligere brukt en herlig smørkrem som fyll, men i år har jeg prøvd en ny og enklere vri med bare sjokolade og fløte
in Jul, Kosebakst, Oppskrifter, Sjokolade, Suksesskrem. Dere som kjenner meg vet at jeg liker å ta noe som er veldig godt, for deretter å kombinere det med noe annet godt, for å få en helt fantastisk smaksopplevelse