Sarah bernard oppskrifter

Sarah Bernard lavkarbo kake

Sarah Bernard lavkarbo kake

Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
SARAH BERNARD I LANGPANNE - oppskrift og fremgangsmåte

SARAH BERNARD I LANGPANNE - oppskrift og fremgangsmåte

SarahBernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Sarah Bernard i langpanne

Sarah Bernard i langpanne

Til jul må vi alltid ha SarahBernard. Denne gangen lagde jeg i langpanne, etter oppskrift på Det Søte Liv
Sarah Bernard

Sarah Bernard

ca. 500. g. ferdig kransekakemasse. 3. dl. kremfløte. 150. kokesjokolade. 100. 4. ss. kokosfett (delfiafett). 1. pakke. mandelflak
Sarah Bernard

Sarah Bernard

Enkle SarahBernard med bare 4 ingredienser. Julens favoritt for mange. De blir ikke mindre god av den grunn
Fløyelsmyke Sarah Bernard

Fløyelsmyke Sarah Bernard

SarahBernard ble presentert for meg for noen år siden, av en god venninne. Helfrelst som jeg ble, måtte jeg selvfølgelig sikre meg oppskriften, og siden da, har jeg lagd SarahBernard hver jul
Sarah Bernard i langpanne

Sarah Bernard i langpanne

SarahBernard delt opp i flere små stykker. Jeg er veldig glad i Sarah Bernhardt kake, denne gangen lagde jeg den i langpanne
Sarah Bernard i lanpanne

Sarah Bernard i lanpanne

Som jeg sikkert har nevnt tidligere, så er SarahBernard en av mine absolutt favoritter. Den tar litt tid å lage, så denne langpannevarianten er perfekt når du har litt dårlig tid og vil lage noe superdigg
Sarah Bernard

Sarah Bernard

ca. 500 g ferdig kransekakemasse. 3 dl kremfløte. 150 g kokesjokolade
Sarah Bernard

Sarah Bernard

Som sjokoladeelsker så er dette en av mine absolutt julefavoritter. Og nå er det endelig tid for julebakst, så jeg starter med min favoritt

Sarah Bernardt

Uannsett om du mener det er for tidlig eller ei, dette er en super enkel oppskrift på Sarah Bernhard
Sarah Bernard uten fruktose

Sarah Bernard uten fruktose

SarahBernard er en kake som er lett å få til uten fruktose, den smaker nesten som originalen, bare bunnen er litt mindre søt

Sarah Bernard

Lag mandelmakroner ved å legge kransekakedeig i jevnt store topper på bakepapirdekkede stekeplater. Stek mandelmakronene på 175 grader i 6 min

Sarah Bernard i langpanne

Mal mandlene i en hurtigmikser og bland i bakepulver. Pisk eggehvitene stive, og tilsett sukkeret litt etter litt til du får en tykk marengs

Enklere Sarah Bernard | Det glade kjøkken

Sett SarahBernard kakene på en rist med en stor form under. Kok opp kremfløten og dra den av platen. Tilsett grovhakket sjokolade og rør i fløteblandingen til sjokoladen er fullstendig oppløst