Tilsett alle ingrediensene med unntak av svinekraft, kjøtt og creme fraiche. Resten av kraften er ypperlig å fryse ned til neste gang du skal lage en god gryte, saus eller suppe
Bruk så en blender eller en stavmixertil å lage en jevn fin suppe. Til dette trenger vi masse kostfiber fra foreksempel avokado, artisjokk, belgfrukter, rotgrønnsaker og spinat i tilleggtil urter som koriander, mynte og rucola
Gulasjen er en enormt populær rett, både i og utenfor Ungarn og variantene av både oppskriftene og stavemåten er tallrike, men denne synes jeg ble veldig god, og Madammen stjal restene til lunsj dagen etter
Avhengigav hva slags type svineknoke du kjøper, vann den ut på forhånd. Du får ikke mørere og mer smakfullt kjøtt enn det som sitter på bein, og ved langtidstilberedning er du garantert et mørt og saftig resultat
De siste årene har den også blitt en stadig viktigere del av også vestlig kosthold, ikke minst på grunn av ønsket om å spise sunnere eller et kosthold basert på mindre kjøtt
Normalt skal tomatene flås også for ikke å få skinnet i suppa, men jeg synes ofte man mister så mye av tomaten da at jeg heller spiser litt skinn til hverdags og kjører den heller i en matmølle før servering
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
De er som regel mye sunnere å innta når de har levd et godt liv på en naturlig måte og fått det de trenger av næring og mosjon, det gjelder både kjøtt og kraft kokt på beina
Tilsettkjøtt og kjøttboller mot slutten av koketiden. I denne suppen kan du tilsette nesten hva du vil av grønnsaker, det smaker nydelig uansett synes jeg
) Ellers kan kjøttet brukes i supper og gryter etter ønske, og selvfølgelig kan det serveres på amerikansk måte, med barbecuesaus laget av kraften fra kjøttet, lyse burgerbrød og en god coleslaw