Server gjerne med salat, evt. ) Retten smaker overraskende mye, til tross for "bare" fem krydder er brukt(indiske oppskrifter kan ha krydderliste like lang som et vondt år)
Karrimarinert kylling i salat. Her er hvertfall min lille guide til hva du trenger for å lage både indisk, meksikansk og thai mat, mer eller mindre fra bunnen
Server den med god hjemmelaget guacamole, tortillachips og salat ♫♪. Det som er positivt med januar er at 'SKREIEN KOMMER', svømmende fra Barentshavet og inn til Norskekysten for å gyte
På samme måte som det som regel blir en digg salattil middagen på fine sommerdager, tyr jeg fort til en varmende suppe når regnet og mørketiden setter inn
Som tilbehør kan du bruke ris eller nudler, og en grønn salat smaker skikkelig godt ved siden av. Tilsettkyllingbitene, resten av kokosmelken og nå lar du gryten småkoke i ca
Server gjerne med salat, evt. ) Retten smaker overraskende mye, til tross for “bare” fem krydder er brukt(indiske oppskrifter kan ha krydderliste like lange som et vondt år)
Server kraften i en liten suppeskål sammen med kjøttet, ris og litt salat. En Master Stock skal brukes til å koke kjøtt i, for så å siles og brukes igjen og igjen og igjen
Vårruller med andLaksekaker med chiliGrønn salat med pistasjenøtter og granateplekjernerHonningglaserte fylte kyllingoverlår med pistasjekjerner og kardemommeI tillegg laget jeg vermicellisalat med reker og and, fylte minipaprika med auberginer og kamskjell på søtpotetmos
Estragon med finhakket persille, dill og gressløk gir en utsøkt smak tilpotetsalat. Frisk koriander brukes i salater og mat fra Asia og Middelhavsområdet