Jeg fikk lyst på "Chicken Nuggets", og da lager jeg en asiatisk dipsaus som tilbehør. Ben ut kyllinglårene, og kutt opp kjøttet i passende biter til å fritere
Ordentlig asiatisk snadder med kylling, kokosmelk og masse grønnsaker. Fra gårsdagens middag hadde jeg både koriander, ingefær og vårløk til overs, så tankebankene gikk raskt i asiatisk retning
Kylling er forholdsvis billig her bare for å nevne det, jeg tok utgangspunkt i en thailandsk suppe, eneste forskjellen var at i denne måtte jeg bruke ingefærpulver istede for fersk, og Kokosmelk fikk jeg ikke tak i supern her nede
Kylling i hjemmelaget sursøt saus. kyllingfile. Legg kyllingbiter som du har skåret opp, i marinaden. Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur
Tilsett kokosmelk og vann i pannen med kylling. Server med ris og dryss kokos over kyllingen. 2 kyllingfileter i biter. 1/2 ss asiatisk fiskesaus. Ha i kyllingen og stek i 2 min. 2 kyllingfileter i biter. 1/2 ss asiatisk fiskesaus
Har du laget kyllingen på forhånd er det bare å hakke opp grønnsakene. - 100 gr ferdigstekt marinert kyllingfilet. 100 gr ferdigstekt marinert kyllingfilet
Ett kyllingbryst per person. Ett kyllingbryst per person. Du kan velge om du baker kyllingbrystene på 175 grader i ca 15 minutter eller kutt kyllingen i strimler, steke de i en stekepanne og ha de i sausen til slutt som en kyllinggryte
Skjær så kyllingen i strimler hvis du ikke allerede har av den varianten som er ferdigstrimlet. Dersom kyllingen ikke blir helt gjennomstekt så er det helt i orden, siden den uansett skal trekke noen minutter i gryten