Disse lagde jeg kjempeofte før, og har liksom bare blitt til Ingvilds rundstykker. Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige
Grove, saftige og nystekte rundstykker. Se våre andre rundstykker herDu trenger. Nok til cirka 10 rundstykker. Rull ut deigen til 10 rundstykker. Nok til cirka 10 rundstykker 2 gulrøtter, finrevet
Grove og saftigefrokostrundstykker. Jeg baker og baker, og ser jo lett at jeg er på god vei til å skjemme bort hele familien med både nystekte boller og ferske rundstykker
Grove og saftigerundstykker. Etter planen skal vi ha denne torsdag så da kan det jo være greit å lage noen rundstykker i dag slik at man slipper stress
Denne gangen er det havrerundstykker som gjelder og de ble så saftige og gode. Inspirasjon til denne oppskriften er hentet fra ganske tradisjonelle grunnoppskrifter til rundstykker, men jeg har byttet ut mye av det fine melet med grovere variant samt havregryn som ble malt til havremel
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
De blir så utrolig saftige med revet gulrøtter oppi, og jeg anbefaler dere å teste de ut en lørdag eller søndag morgen slik at familien får de rykende ferske