Heisann, håper det står bra til, og at dere har hatt en fin uke og helg så langt. I går kveld bakte jeg dissedeilige rundstykkene, hva er vel en bedre start på dagen enn ferske saftigerundstykker
Ønsker du finerundstykker følger du orginaloppskriftentilflinkeSpiselandslaget. Super enkelt å bare blande ingrediensene og la den stå tilheving natten over
Ved å ta utgangspunkt i en oppskrift på finerundstykker, bytte ut deler av melet med grovt, tilsettelitt havregryn og proteinpulver og bytte ut sukkeret med sukrin, får du mye sunnere rundstykker
Disse rundstykkene er kjempegode til en helgelunsj eller som tilbehørtil suppe. Jeg tenker på lange lunsjer på late søndager, pikniki parken på sommeren, eller den deiligegrønnsakssuppen jeg spiste for noen år siden
I Norge har vi jo en helt annen brödkultur enn iSverige, der vitradisjonelt sett spiser bröd til frokost, lunch og kvelds (ja, man blir mett av bröd til lunch
Rull deigentilrundstykker, runde eller avlange, og sett på bakepapirkledd stekeplate. Vifikkoppskriften hos henne(som fikk den av tanten til onkelen min), og jeg har tatt utgangspunktet i den, bare gjort konsistensenfinere og lagt til noen valgmuligheter
Grovehverdagsrundstykker (ca. Det å ha hjemmelagde rundstykkeri fryseren er gull verdt. Bland mel, gjær og salt og tilsett lunket vann med olje og honning
La den stå på benken til alle ingrediensene er blitt bløte. Tips en venn Groverundstykker. Endelig har jeg klart å lage en kjempegod rundstykke oppskrift
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.