Smuldre opp gjæren i en bolle, varm melken/vannet og hell den over i bollen sammen med gjæren. Når deigen har hevet ferdig strør du litt mel utover benken du skal jobbe med deigen på
Så da startet jeg enda et nytt forsøk på å få til et brød som jeg er fornøyd med. Her hjemme får jeg aldri godt, grovt brød, fordi jeg ikke er flink til å lage dem og ingen andre her heller kan
Masse frø, havregrynog kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige. Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød
melk, smør og lettpisket egg i en gryte og kok opp til kroppstemp (smelt smør). tilsett sukker, sammalt mel og gjær (bland ut gjæren) og ha melet litt og litt i
Dekk til med plast og la deigen heve på et lunt sted til dobbel størrelse. Tilsett Kesam, linfrø, hvetekli, hvetekim, sammalt rug fin, sammalt hvete fin, salt, olje og
Disse lages medhavremelog cottage cheese som gjør dem groveog proteinrike. Sammen med litt frukt og bær er dette en næringsrik og mettende frokost som smaker godt
S. a. f. t. i. g. e. b. o. l. r. F. s. v. n. k. M. d. m. 1. 5. 0. 2. 6. 3. ø. j. æ. D. ,. B. y. å. T. p. E. u. H. (. K. /. ). J. h. c. 8. -. L. 7. 4. *. #. P. n g. d l
Og resultatet av dette bakeprosjektet deler jeg med dere i dag. Så i dag prøvde jeg ut en oppskrift på enkle, grovehavre scones, som jeg kan ha med i matpakken når jeg begynner på skolen igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.