Ingredienser. Tilberedning. TIPS. Dette pleier jeg å gjøre med gulrotkake også. 400 g siktet hvetemel 300 g sukker 2 ts bakepulver 300 g smør 3 stk. I stekeovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Langpanne, 30 x 40 cm. vil du ha eplekaka ekstra saftig så kan du steke den i 60 min på 150 gr. 400 g siktet hvetemel 300 g sukker 2 ts bakepulver 300 g smør 3 stk store egg. 40 minutterLangpanne,. 40 cm TIPS. 60 min på. 150 gr Dette pleier jeg å gjøre med gulrotkake også
Vaniljesausengirsaftigkonsistens på kaken og veldig god vaniljesmak. Oppskriften kan varieres, se for eksempel Eplekake med vaniljesaus og Vaniljesauskake med bringebær og blåbær og ulikelangpanneversjoner av Vaniljesauskake
saftigeplekake ble kåret til Norges beste bakst, og da må det være lov å skryte litt av seg selv. Den har knust kjeks på toppen, noe som gir en god crunch, og bruk av epler som kjøres til mos og blandes ideigen gjør kaken saftig
Mitt knep for å få en ekstra saftig og holdbar kake, er å bruke mandelmel. Den har jeg kjøpt på nettet, og jeg bruker den ikke ofte, kun tilmørdeigtil fyrstekake eller eplekake, og til Mor Monsen
Saftig og superdeiligeplekake. Jeg synes kombinasjonen epler, karamell og hasselnøtter er supergod, så denne langpannekaken kan jeg definitivt anbefale