Scones er raskt å bake da det ikke er gjærbakst og dermed kreves ikke heving. Og, det er ikke vanskelig å be meg med på Kaffebønna, "bønna" på folkemunne, på en god kopp kaffe
De er ikke for søte, og får disse smakene av valnøtter og rosiner til å gjøre de perfekt. Med en engelsk jente i jobb på bakeriet er det nesten litt farlig å lage scones, for det er som å ha sconespolitiet ved siden av deg
Det er ikke første gangen jeg finner en ny oppskrift på scones, det kommer kanskje flere med tiden. juledag slik at vi kan kose oss med noe lettlaget varmt bakverk til den store julelunsjen
I USA får man biscuits i alle slags varianter, både salte og søte. med kanel og tranbærPrikken over i-en under dette måltidet er disse biscuitsene, som ligner mye på scones
De ble søte, myke og fluffy, og fulle av protein, fiber og sunne fettsyrer . Det har vært så kos å være hjemme å slappet av sammen med minste lykketrollet denne uka, har kosa oss masse med film og slacke dager med pysj til langt på dag
Scones (usøtede) kan også serveres til en salat eller en suppe. Scones smaker best nystekte, gjerne med syltetøy/rørte bær og litt krem eller rømme til en kopp te