Vend så irisgrøten. En stekt ostekake som virkelig smaker jul. Hvem har ikke mye rester av grøt i jula. Så hvorfor ikke bruke det i denne deilige ostekaken
Sausen skal være tykk, men ikkerisgrøt tykk, så hvis du synes den er for tykk så tilsettlitt mer melk eller fløte, den tykner enda mer når osten kommer oppi
Sausen skal være tykk, men ikkerisgrøt tykk, så hvis du synes den er for tykk så tilsettlitt mer melk eller fløte, den tykner enda mer når osten kommer oppi
Det lukter en blanding av smørbukk og risgrøt. Eyvind Hellstrøm er en pussig skrue. Det er hva jeg tenker her jeg står og blar i kokeboka hans “Iskremfabrikken”
ender jeg ofte opp med rissuppe og ikkerisgrøt. inniovnen med litt vann i langpanna. Nå som tiden går mot jul, så får jeg stadig spørsmål om julemat for allergikere
Risgrøt. Jeg har fortsatt to middager med denne geniale frukten som jeg har lyst til å vise dere. Det er denne her igjen, og ja den ser littspesiell ut
Med denne følger det også med oppskrifts hefter tilulike typer grøt og fremgangsmåter for koking av ris og risgrøt – Så enkelt og greit – Her får dere se den i aksjon
Visp fløte, sukker og vaniljesukkertilluftig krem, bland i kald risgrøt og hakkede skålde mandler. Vel, fult så ille er det ikke, men ovnenmin er i stykker og vurderer nå på hva jeg skal gjøre
Det er i hvert fall en måte å gjøre det på) og man kan også ganske enkelt gi grøten et oppkok for så å sette gryta i kald ovn og gå søndagstur noen timer