Stek portobellosoppen i den samme stekepannen som du har stekt baconet med litt smør. 100 g portobellosopp, delt i terninger. 100 g portobellosopp, delt i terninger
Stek portobellosoppen i olivenolje på begge sider. 4 portobellosopp. 1. Rute, og krydre lammekarréene med salt og pepper, de skal stekes på rist over potetene som på bildet, etter at du har brunet dem med skinnsiden ned
Oppskriften på veganske tapasboller laget av den aromatiske portobellosoppen finner du HER. Jeg lovte tidligere at jeg skulle dele en oppskrift på urtedressing (laktosefri) som passer ypperlig til denne lekre tapasretten- se bildet under
Dra ut stilken på portobellosoppene, deretter skjærer du bort de mørkebrune skivene under hatten på soppen (skivene på en portobello bør alltid fjernes da den har en tendens til å misfarge de andre komponentene i matretten)
Mens kjøttet hviler steker du portobellosoppen. 4 portobellosopp. 4 portobellosopp. . Dermed er høstsemesteret definitivt i gang, og vi er begge tilbake i arbeid igjen
Jeg hadde masse champignon og noen portobellosopp i kjøleskapet som måtte brukes opp, så med deilig kjøttkraft og mye fløte til overs etter påsken, måtte det jo bare bli soppsuppe til middag