Lammekarré med portobellosopp
terjedørumsgaard
terjedørumsgaard

Lammekarré med portobellosopp

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 stk. lammekarre
  • 2 store tomater
  • brødrasp
  • parmesan
  • olivenolje
  • rosmarin
  • persille og gressløk
  • sjalottløk
  • mandelpoteter i skiver med skall
  • 4 portobellosopp
  • pesto, varm
  • salt og pepper
  • 4 asparges

Instruksjoner

    1. Rute, og krydre lammekarréene med salt og pepper, de skal stekes på rist over potetene som på bildet, etter at du har brunet dem med skinnsiden ned.
    2. Del tomatene i to, og hule dem ut. Bland sammen brødrasp, finhakket persille, sjalottløk og gressløk.
    3. Rør i brødrasp og olivenolje til en jevn, litt tykk masse. Smak til med salt og pepper og fordel massen i tomatene. Ha over revet parmesan.
    4. Skjær potetene i skiver(skallet skal være på) Fordel i stekeskuffen og legg over noen rosmarinkvister. Drypp over olivenolje.
    5. Sett de fire tomatene i hvert sitt hjørne av stekeskuffen, og sett den inn i ovnen med lammekarréene på rist over, som på bildet. Stek ved 180 grader i 40-45 minutter, eller til termometeret viser 70 grader.
    6. Stek portobellosoppen i olivenolje på begge sider. Varm opp litt hjemmelaget pesto, og fyll i soppen. Server som på bildet, med nykokt helst norsk asparges. (Kok aspargesen i lettsaltet vann med en teskje sukker, til fargen skifter til mørkegrønn. Så fast og fin skal den være!)
    7. Drypp tilslutt over noen dråper av din beste balsamico.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.