Italienere kan spise porchetta hele året – ofte som en snack på et stykke brød. Det fine med porchetta er at den surres, og da går det jo an å kjøre hele rullen i ovnen etter sous vide for å få en sprø overflate som henger sammen med resten av kjøttet
Italienere lager sin porchetta og Sviddå skulle endelig få slå seg løs på et godt stykke tynnribbe. Heldigvis resulterte dette forsøket i en smakfull, aromatisk og helt perfekt porchetta variant
For oppskrift og fremgangsmåte, gå inn HER. Porchetta. Har du en tynnribbe som ikke ble brukt i julen,eller finner du en på tilbud,så kan jeg anbefale deg å teste porchetta
Lenger sør i Europa bruker for eksempel italienaren ofte ribba til å lage pancetta eller porchetta – ein saftig, sprøsteikt og samanrulla slektning av pancettaen
Først ut er italienske «porchetta», eller det usexy navnet ribbe, som det heter på norsk. Hver uke fremover vil grillsjefene Petter og Espen Gullikstad servere oss Trøffelhelter en av deres originale grilloppskrifter
Jan Henrik Syversen «Gladkokken» sto for maten som var deilig julekrydret Porchetta (ribberull) med sprø svor, rødkål, syltet rødløk, poteter og saus lagd med epler og akevitt
Gjør i stand porchettaen i god tid, helst dagen i forvegen så blir det mindre stress. Hell eplejuice i ildfast form, legg en rist i bunnen og porchettaen oppå
Kryddret og rullet svinebog, inspirert av Porchetta. oktober 3, 2013Oppskriften gir. Smaksatt med friske urter og krydder, stekt på svak varme, blir dette både smakfullt og saftig
Jakten på den perfekta sardiska porchettan fortsätter denna söndag. Sist gjordes min variant av porchetta sarda på fläsklägg, denna gång görs den helt enkelt på rimmat sidfläsk