Porchetta av ribbe oppskrifter

Svinerull {Porchetta}

Svinerull {Porchetta}

Det fine med porchetta er at den surres, og da går det jo an å kjøre hele rullen i ovnen etter sous vide for å få en sprø overflate som henger sammen med resten av kjøttet

Porchetta

Del så hver av sidene og del de opp som vist. Porchetta er en Italiensk ribberull som de tradisjonelt spiser i brød, som en sandwitch
Rib me baby, rib me all night long…

Rib me baby, rib me all night long…

Først ut er italienske «porchetta», eller det usexy navnetribbe, som det heter på norsk. Ribbe minner om tung julemat man spiser en gang i året, mens «porchetta» lyder eksotisk, innbydende og spennende

Julepålegg: Ribberull til jul

Då får du ein rull som liknar på den italienske porchettaen, og den passar perfekt med krydder av urter og kvitløk
Porchetta med hvitløk og dadler

Porchetta med hvitløk og dadler

Beine ut ribben, (skjær av bena). Men jeg byttet ut litt av ingrediensene. snitt ribben på langs, men ikke hele veien, den skal bli et stor rektangel
Italiensk nytelse - Porchetta!

Italiensk nytelse - Porchetta!

Kjøttet som er i mellom benene, kan du med fordel skjære av og "strø" over ribben. Ha over finhakket basilikum og krydder, fres det raskt opp og ta det av platen