Polarbrød har lenge stått på to do listen min, men siden stort sett alle matbloggere har sin versjon av disse brødene måtte jeg forske litt før jeg fant frem til en oppskrift som du ikke finner alle andre steder
Bak noen polarbrødmedrug. Skjær dem i to, og fyll med salat , ost og pålegg. Polarbrødmedrug. Spe med resten av hvetemelet til deigen akkurat slipper bollen, ikke ha i for mye mel
I staden har det blitt baking av polarbrød, grove rundstykker og brytebrød. Brytebrød med havregryn. (Boka heiter Vi baker, og er skriven av Marit Røttingsnes Westlie - samme dama som har Fru Timian-bloggen) Frå den boka henta eg to oppskrifter
For nokre dagar sidan bakte eg polarbrød etter oppskrift frå Trines Matblogg. Oppskrifta fann eg på baksida av havregrynpakka frå Coop eg kjøpte, og eg brukte ho til punkt og prikke med eitt unntak - i staden for havregryn brukte eg tilsvarande mengde med frokostblanding med mellom anna tørka rosiner og bananar