Testet en oppskrift som jeg fant i "IFORM" på rugknekkebrød. 130 rugmel50 gram spelt hvetemel1 ss vita hjertego olje1 dl vann1 ts sukker1/2 ts salt50 gram blå valmuefrø50 gram sesamfrø50 gram gresskarfør - finhakketBland sammen rugmel, speltmel og olje, ha så i vann, salt og sukker. Stekes på forvarmet ovn (225 grader) i 8 minutter Testet en oppskrift som jeg fant i "IFORM" på rugknekkebrød. 130 rugmel
Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer. 1 plate = 18 knekkebrød. 2 dl sammalt rug, grovmalt. 18 knekkebrød. 2 dl sammalt rug, grovmalt
Vi lagde Blonde Ale og du finner oppskriften på Håvards blogg. Ingen original tanke fant jeg ut etter noen søk Jeg tenkte å prøve både knekkebrød og vanlig brød, og jeg vil påstå at mesk er godt egnet til begge deler
Men da det søte liv kom med facebookoppdatering på en ny knekkebrødoppskrift på bloggen, fikk jeg så innmari lyst på hjemmelagede knekkebrød at jeg måtte gå rett på kjøkkenet og lage
Hjemmelagde knekkebrød. Steketiden kan variere, så ta en sjekk slik at ikke knekkebrødene blir brente. Til 40 knekkebrød. 3 dl sammalt rug, grov. Relatert 40 knekkebrød. 3 dl sammalt rug, grov
Disse knekkebrødene inneholder ikke hvete eller fint mel. Knekkebrødene smaker nydelig bare med gulost, da den nøtteaktige smaken av ristede frø kommer ordentlig frem
Ha havregryn, sammalt rug, solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø i en bakebolle og bland godt sammen. På jakt etter ny knekkebrødoppskrift, å disse så kjempe gode ut
3,5 dl lettkokte havregryn3,5 dl sammalt rug 1,5 dl sesamfrø2 dl solsikkefrø1 dl knuste linfrø (for at linfrøoljen skal tas opp)1 dl hakkede valnøtter1 ts salt7 dl vann Knus linfrø og hakk valnøtter Bland alt det tørre før du tilsetter vann og lar dette stå i ca en halvtime Smør deretter ut røren i to langpanner og stek i ovnen på 180 grader i 30 minutter (helst på varmluft)Ta dem ut av ovnen og del dem opp i stykker med en pizzaskjærer. 3,5 dl sammalt rug
I dag har jeg laget en stor porsjon med knekkebrød. Vi har fått helt dilla, så nå var det godt å få fylt opp knekkebrødboksen igjen etter at den har vært tom noen dager
Blandt annet knekkebrødoppskriften, den har jeg allerede rukket og lage mange ganger. Jeg tror du fortsatt finner bladet i butikken, men her er uansett oppskriften jeg fant