Polarbrød har lenge stått på to do listen min, men siden stort sett alle matbloggere har sin versjon av disse brødene måtte jeg forske litt før jeg fant frem til en oppskrift som du ikke finner alle andre steder
Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
De er lavFODMAP, lavkarbo, glutenfrie og i tillegg superlette å lage. Første gang jeg satte tennene i et av polarbrødene, tenkte jeg at det var seigt, omelettaktig og lite godt, men etter noen tygg og med riktig pålegg ble de raskt en favoritt
stekebrett, på bakepapir, prikk med gaffel og sett til heving igjen til de er løse og godt hevet. Lag vanlig varmhevet deig og tilsett smøret i små porsjoner til slutt
– Begynn med å kjøre havregryn i en foodprossessor til fint mel. Disse polarbrødene er helt supre til både frokost, lunch, matpakke og som hamburgerbrød
Det er få ting som slår litt nystekt gjærbakst til kveldsmat. Ha over på et steikebrett og la hvile i et kvarters tid før du stikker hull med en grillpinne
Det er få ting som slår nybakt gjærbakst til frokost eller lunsj for den slags skyld. ) I dag startet jeg dagen med å bake polarbrød, ikke bare er det enkelt, men det smaker også knall godt
Bland alt til en deig. Akkurat denne søndagen hadde jeg regnet med å sitte alene ved frokostbordet, så planene var heller difuse, men lunt og saftig frokostbrød trenger heldigvis ikke å kreve heving, elting eller tid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.