Bruker du ferskgjær, bland gjær i neste steg med vann. Bland mel, tørrgjær og salt i en stor bolle. I første episode av pizzauken er det fokus på pizzadeig
Du får tips om hvordan du på 2 minutter slenger sammen en sprø og tynn italiensk pizzadeig med kun mel, gjær, salt, olivenolje og vann. 1 Fersk mozzarella
Lag deigen slik som du lager pizzadeig. fersk basilikum. Antagelig har jeg ikke lov til å kalle dette bakverket for pirog i det hele tatt, siden den russiske gjærbakstretten tradisjonelt fylles med kål og kjøtt
Rør det våte sammen med gjær til den løser seg opp. 3 g ferskgjær. Del pizzadeig i 4 like store deler. tilsett tilslutt 2 ss finhakket fersk basilikum, og salt og nykvernet pepper. 3 g ferskgjær. 2 ss finhakket fersk basilikum, og salt og nykvernet pepper
Pizzadeig. Fersk basilikum. Tilsett olivnolje og alle tørre ingredienser i gjærblandingen. Pizzadeig. 1/2 pk Gjær. 125 g Fersk mozzarella (ca 1 pakke). Bland gjær, 37*C vann og honning i en bolle og sett til side i ca 5 minutter til du ser at gjæren begynner å vokse. 1/2 pk Gjær
Pizzadeig. Bruker du ferskjäst/gjær löser du den opp i litt av vattnet. 25 g jäst/gjær. 25 g jäst/gjær. I går firade vi at jeg var klar med min presentasjon på Ericsson, noe som verkligen har varit årets stora mål
Pizzadeig og pizzasaus. 1/2 pk ferskgjær. Smuldre gjæren i en bakebolle og tilsett fingerlunket vann, 37ºC, rør til gjæren er oppløst. 1/2 pk ferskgjær
Pizzadeig til 2 pizzaer 30 cm Ø. 1 ts tørrgjær eller 10 g ferskgjær. Bland gjær og vann og la dette stå å modnes i 15 minutter. Pizzadeig til 2 pizzaer 30 cm Ø. 1 ts tørrgjær eller 10 g ferskgjær
Pizzadeig. Rør gjæren ut i vannet. 10 g ferskgjær. Ha i de andre ingrediensene og elt godt sammen. Dekk deigen med et klede og sett til heving på en lun plass