Smak til med sitronsaft, salt og pepperSett kaldtKutt bacon i små biter og stek i smør på lav varme til væsken skiller segSil så stekefettet og bland det med olje og eddikØk varmen og stek baconet videre til det blir sprøttStrø på en klype sukker og tilsett noen dråper eddik mot slutten av stekingen, da karamelliserer det segBland salat og persille med bacon og vinaigrette og dandér pent på en tallerkenLegg fisken over og topp det hele med en god dæsj pepperrotrømme og gressløk
en bit fersk pepperrot. Riv litt fersk pepperrot og ha over biffene ved servering. . Er det ikke rart. Plutselig slår det en at kveldene er blitt mørkere
Ca 1 teskje pepperrotkrem. Ca 1 teskje pepperrotkrem. Enten du lager pølsene selv eller kjøper spesialpølser fra slakteren, er det ikke så mye som skal til før en ordinær pølse i brød blir en hip hot dog med kredibilitet blant kjennere
Her er det herlige smakskombinasjoner med selleri, sennep og pepperrot sammen med laksen. Legg til sideSkjær selleri i tynne strimler på en mandolin eller riv den grovt på et rivjernRør sammen sennep, honning, litt salt og olivenolje og tilsett selleristrimlene, finhakket charlottløk og pepperrot
gulrot, rødbete, gulbete, chioggiabete, pastinakk, sellerirot, kålrot/kålrabi, pepperrot. Jeg har blitt veldig glad i ovnsbakte retter som dette, hvor du har alt mulig godt i samme form og baker det i ovnen
Eddiken kokes i 7-8 minutter med løk, pepperrot, et par små spanske pepper, godt med dill og 250 gr. Det vanligste tilbehøret på middagsbordet har gjennom flere hundre år foruten salt og pepper, vært eddik og olje
Røkelaks med nypoteter og pepperrot. Dette synes jeg er en artig og spennende vri på laksemiddagen og den er også super å lage hvis man er mange til middag