Jeg tar en aluminiumsform, og legger først et lag med røykespon av bøk i bunnen. Det er litt enklere med de grovere, siden det skal litt mere til før glørne kveles
Smak til med salt og pepper. Havsalt og nykverna pepper. Steik laksen i ei panne med skikkelig smør. Ha i asparges som du kutter i bitar, ilag med sjalottlauken
Pastasaus medrøykalaksog fløte. Skilnaden frå den norske ballen er at den italienske er laga med berre kokte poteter, ogmed finmjøl i staden for byggmjøl
Rett før eggerøren er ferdig legger du tynne skiver røyktlaks sammen med eggerøren. Server eggerøre medrøykelaks sammen med grovbrød, majones og salatblader
kryddre med litt salt og pepper. D veldig greit med alt i en form. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Om du likte denne, prøv også gjerne Ovnsbakt laksmed makaroni og cheddar. Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på
Denne gangen ble det en lunog grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til. Bland pestoen godt inn i den lune blandingen av poteter, neper, løk og hvitløk etter at du har tatt dem ut av olivenoljen som ikke trenger å være med
Krydre lakseskivenemed salt og pepper og legg noen blader basilikum på toppen. Pakk laksen inn i seranoskinke og stek på høy varme i en blanding av olje og smør
Helstekt laksmed purre og sitron er for meg den klassiske måten å tilberede laks på. Legg laksefiletenmed skinnsiden ned i en langpanne kledd med aluminums folie
Legg laksefilet, over grønnsakene, krydre med salt og pepper. Krydre godt med salt og pepper. Ingredienser ✿ Laksen har også snart sett sine beste dager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.