Pavlova kake for meg var bare en kake jeg har sett mange lage for 17. mai og poste ut bilder av. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
Om du ikke ønsker det, er det bare å kutte det ut av oppskriften. Jeg bruker puffet ris i min pavlova. Det er ikke mange år siden jeg smakte denne kaken for første gang
Nok en Pavlova er nå å finne her inne, og det blir sikkert ikke den siste. Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Bursdag, Dessert, Frukt, Glutenfri, Kake. Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Jeg doblet oppskriften jeg har på Pavlova med bringebærkrem. Kok opp alt foruten eggeplommene. Etter siste Pavlova, foreslo mannen i huset at jeg kunne lage en med det norske flagget på
En herlig pavlova med hjemmelaget vaniljekrem topper virkelig alt. Skru så av varmen og la pavlovaen stå i ovnen ( med døren litt på gløtt) til den er helt romtemperert
Lag Gulkrem etter oppskriften som du finner under Basis her på siden, se her. Salt karamell (på Rema får du kjøpt Salt karamell som istilbehør) Lager du selv finner du oppskriften under Basis her på siden