Litt rødløk i tynne ringer. Små tomater. Kutt opp alle grønnsakene og bland de sammen med pastaen. Salaten i dag er basert på fullkorn penne, litt grønt og spekeskinke
Hell pastaretten i tallerkener og legg over biter av blåmuggost og strimler av spekeskinke. Denne pastaretten her er rik på smak av skinke og båmuggost sammen med soltørkedetomater og rødløk, sammen blir dette en fantastisk smaksbombe
Tilsett hvitløk og de soltørkede tomatene mot slutten av steketiden. 3 porsjoner 1 pakke Westfalerskinke, i biter1/2 rødløk, i små terninger2 fedd hvitløk 6-8 soltørkedetomater, i strimlerevt. Har du bare tørre soltørkedetomater av den typen som ikke ligger i olje, heller du litt kokende vann over dem og lar dem bløtes opp i 1 minutt før du skjærer dem opp i strimler. (2) Sett spaghettien til koking (følg anvisningen på pakken) (3) Stek skinke og rødløk på svak varme i litt olje. 1/2 rødløk. 6-8 soltørkedetomater. (2) Sett spaghettien til koking (følg anvisningen på pakken) (3) Stek skinke og rødløk på svak varme i litt olje
Legg på litt pesto på pastaen, og hell over stekekraften fra kyllingen. Spekeskinke/serranoskinke. Del rødløk, tomater og sukkererter og legg på fatet med litt fetaost
Pasta) 1 ss olivenolje2 rødløk i tynne skiver150 g proscitto crudo ( eller spekeskinke i tynne skiver)100 g soltørkedetomater i biter1/4 chili, tørket og finhakket1 dl kremfløte500 g linguine100 g gorgonzola, i biterPersille Varm oljen i panneFred rødløken i oljen til den blir gyllenHa i skinken, de soltørrede tomatene g chilienStek det hele til den blir sprøHell over kyllingkraftenLa ingrediensene småkoke til til kraften har kokt nesten innRør inn fløtenKok linguinien i godt saltet vannBland pastaen og sausenRør inn gorgonzola og persille til slutt 1 ss olivenolje. 2 rødløk i tynne skiver. 100 g soltørkedetomater