Til Pastamed reker, tomat, bladpersille og parmesan trenger du. Men jeg har innsett at en hver matblogger med respekt for seg selv må av og til bite seg i tapeten og lage pasta fra bunnen
Laks blir veldig saftig og god av å bli tilberedt på denne måten, og lager du sausen og koker pasta og brokkoli på forhånd tar det heller ikke så lang tid å lage
Denne herlige pastarettenmed soltørkede tomater passer perfekt fint til lunsj eller som kveldsrett. Tilsett pastaen, rør det hele forsiktig sammen og spe medpastavannet du har tatt vare på
Kok pastaen al dente. Så da er det bare å pøse på med nye fiskeoppskrifter så lenge det varer. Ha i hvitløk, chili, finkuttede soltørkede tomater og broccoli delt i buketter
Kok opp pastavann sammen med vannet fra de soltørkede tomatene og litt olivenlake. Tortiglioni er navnet på rørfomet pastamed riller, men du kan såklart benytte en hvilken som helst pastatype du foretrekker
Tilsett pastaen, rør det hele forsiktig sammen og spe medpastavannet du har tatt vare på. Mens pastaen koker freser du rødløken på middels varme til den er blank og myk
Pastamed soltørkede tomater. Fordel mozzarella og tomater på brødet og avslutt med et dryss oregano. Bruk da en baguette i stedet for store skiver med brød, som er brukt her
En enkel pastarettmed en pastasaus av hovedsakelig krydderost, enklere blir det ikke. Denne lille pastaretten tar omtrent like lang tid å lage som du bruker til å steke baconet
Legg bakepapiret med oljesiden ned – oppå «deigklumpen» som ligger på den andre bakepapirplaten. Endelig har vi funnet frem til en form for pasta som vi syns er god