Sil av pastaen, tilsett pastaogerter i baconet i pannen og rør godt. Ha passende mengde pasta på tallerkenen , strø over litt bacon, ost, pepper og basilikum
Kok opp å ha oppi erter, baconog skinke. En enkel og kjempe god pastarett som er lett å lage hvis du skal ha en hyggelig kveld med familie eller venner å har litt dårlig tid
I Skandinavia lages pasta carbonara medbacon, fløte, egg og parmesanost. Vil du ha en ennå magrere versjon kan bacon byttes ut med spekeskinke eller kokt skinke
I Skandinavia lages pasta carbonara medbacon, fløte, egg og parmesanost. Vil du ha en ennå magrere versjon kan bacon byttes ut med spekeskinke eller kokt skinke
Bland inn ertene, skinke eller bacon, krydre med pepper og salt, hakk frisk basilikum og dryss oppå. Rask og kjekk pastamiddag, basert på vanlige råvarer fra butikken, men byttet ut med melke/gluten/soyafrie varianter der det trengs
Server den som den er eller toppet med litt sprøstekt bacon eller stekte pølsebiter. Hvis barna ikke liker hele erter kan du ha dem i sausen og kjøre den i en blender før servering
Sett på en stor kjele med vann til pastaen. Når vannet koker, tilbred pastaen slik det står på pakken. Når pannen er varm har du i baconet (det er ikke nødvendig med smør eller olje)