Denne gangen ville vi prøve med bacon, da vi begge er enige om at bacon passertil alt. Tilsaus denne gang brukte jeg kavli Baconost på tube, blandet med fløte
og passer godt til desserten vi fikk. musling, fløte, potet, løk, bacon garnityr er brød med ost og urter (kjørvel) Vi har ikke hatt fiskeretter her nede, og blåskjell er jeg ikke særlig glad i, men denne suppen var skikkelig god, og smaken av sjø var helt fantastisk
Blir veldig god brun saus av dette, passer perfekt til kotelettene. Men til frokost og slik er det egentlig litt omvendt, da er jeg veldig glad i røkt laks blant annet
Klassisk mat, som passer godt til påsken. Ja, dere må enten kjøpe skalldyr og lage kraft av skallene der, eller lage noe annet som passer, Sandefjordssmør fungerer godt her
Velg gjerne smaker som passertil marinaden. Kok opp pasta, og like før den er ferdig (evt når den er ferdig hvis du er usikker, og ikke liker den al dente) heller du over en skvett melk eller fløte, og evt en eggeplomme (rør RASKT, ellers får du eggerøre) + krydder
Passer perfekt som forrett. Smak til med en dæsj smør og fløte, samt litt salt og pepper. Fløte. Tanken er at rødvinen skal bli litt tykkere, så den kan brukes som saus
Sausenpasser nok til all slags fisk, og bytter man ut fiskekraft med kyllingkraft så har man en kjempegod saustil kylling også, særlig om man bytter ut sitronsaften med appelsinsaft i tillegg
Passertil. jordbær, pærer, epler, melon, fisk, skalldyr, egg, melk, fløte. Brukes også til å lage sesampasta, som brukes i saustil nudler, ris og grønnsaker