Da jeg begynte å snuse på mat fra andre land, ble jeg ofte overrasket over krydderne som ble brukt, for der vi bruker muskat i fiskegratengen, nellik i appelsinen og kanel på grøten, bruker både indere og grekere disse krydderne på helt andre måter
Nå er det lammesesong, og snart påske. Nå står lammet vårt og godgjør seg i kjøleskapet. Blandes sammen, og la gjerne stå i en time før den påføres lammet
Lekre grillstriper fra en deilig, syndig, mørk marinade som gjør koteletten til smakseventyrEn skikkelig digg marinade, spesialutviklet for nakkekoteletter og svinekoteletter
Miks sammen ingrediensene og hiv i en brødpose. Her kommer et par gode marinader som er verdt å prøve. Legg kjøttet i posen og bland godt sammen med marinaden
En saftig svinekotelett med digg marinade og kule grillstriper. Og siden bildet her ble så dårlig, så har jeg en god unnskyldning for å lage flere… Nammis
En ganske intens, klissete, søt-sterk grillsaus til grillribbe og spareribs. Sånn er det også hos oss. Tynne, salte, safte, feite kjøttstykker som er raske å steike og fantastisk å spise
Styrken kan variere betydelig men de er som regel ikke spesielt sterke og har en nydelig aroma som gjør at de passer veldig godt som krydder på toppen av suppe, i marinader, på ovnsbakte grønnsaker, i gryter…
Disse muffinsene lukter og smaker JUL. Idag får dere en oppskrift på kryddermuffins. De er utrolig enkle å lage, tar kort tid og smaker utrolig godt nå i jula
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.