Pølse-pai med sunn pai-bunn. Paibunnen ble virkelig kjempegod på smak, familien sa de faktisk foretrakk denne bunnen iforhold til vanlig paibunn som har en mer crispy konsistens
Vi hadde isbergsalat, agurkbiter, ananas og ristede cashewnøtter samt kesamdressing. Bland sammen alle ingrediensene til paibunnen i en bolle og tilsett litt og litt vann til det blir en smidig deig som henger sammen
Eg lagde en grov paibunnmedkesam, og denne kan fint lages glutenfri. Strø skinke over den forstekte paibunnen, hell over eggeblandingen og topp med grønnsakene
Ta ut paibunnen, ha fyllet over og topp med litt cottage cheese og ost. En paibunn består ofte av kun mel, smør og kanskje litt vann, men som den sunnifiserings-freaken jeg er, måtte selvfølgelig denne gjøres litt sunnere også
Mens paibunnen avkjøles, pisk sammen egg, kesam og melk. Paibunnen har jeg laget både grovere, magrere og mer proteinrik – fordi jeg kan, og fordi det er godt
Ta ut paibunnen, ha fyllet over og topp med litt cottage cheese og ost. En paibunn består ofte av kun mel, smør og kanskje litt vann, men som den sunnifiserings-freaken jeg er, måtte selvfølgelig denne gjøres litt sunnere også