Italienske bobler på topp. Bobler som muntrer opp på veien mot mørketiden. Passer sammen med lette forretter, frukt men jeg vet ikke om den vil være førstevalget til sushi
Italienske kjøttboller. Ha i potetene og la småkoke til potetene er kokt - ca 20 minutterHell av vannet og legg de tilbake i kjelen igjen slik at fuktigheten fordampet og det blir det et tynt lag av salt utenpå. Rist litt så de ikke brenner segDe kan fint spises nå, men skal de tilberedes korrekt skal de nå inn i forvarmet ovn på 230 grader i noen minutter til skallet blir skrukket og litt gyllent
Og selv om altså de fineste italienske restauranter serverer franske hvite viner, og selv om sommelieren rister på hodet når hvite italienere forespørres, så ville vi ha italienske hvite viner på bordet
Og selv om altså de fineste italienske restauranter serverer franske hvite viner, og selv om sommelieren rister på hodet når hvite italienere forespørres, så ville vi ha italienske hvite viner på bordet
På denne måten ble Cæsars salat introdusert i Europa, hvor den som kjent, også ble en suksess. Ok, det siste er litt misvisende, for det var ikke Julius Cæsar som ble salat, men den italienske immigranten Cæsar Cardini
Krydret vegetargryte på selveste Kjøttfri Mandag. Pasta og italienske kjøttboller i tomatsaus. Anbefaler også og ta en titt på mine fem kakefavoritter i mai
Du sparer penger, får nydelig mat, og er med på å gjøre verden bedre. De skikkelige gode italienske, greske eller marokkanske kjøttbollene er spedd med daggammel loff dynket i melk
Jeg erstatter heller den ekstra smaken med en god olivenolje på toppen som italienerne gjør det. Litt før koketiden er ferdig kan du helle risen over i en annen panne på middels varme – uten noe annet
Årsaken til at jeg lagde ostesmørbrødet, var en utfordring som går på Matbloggsentralen. Jeg elsker Italienske smaker, og visste med en gang at jeg måtte bruke en kombinasjon av mine favoritter til denne utfordringen
Etter å ha fylt notatboken med noen hundre innlegg og fått en fast tilhengerskare på et par hundre som er innom oss hver eneste dag og søker fram spennende retter og viner i vårt store bibliotek, er vi nå tilbake på referatstadiet, der bloggen kun brukes når klubben har satt hverandre stevne
Mutti er de desidert beste bokstomatene på markedet synes jeg. Gode italienske tomater med mye smak. Jeg stekte torsken på den ene siden, snudde den, saltet og pepret, skviste over litt sitron og helte gazpacho rundt fisken