Del potetene i passende biter, kutt opp løk, selleri og purre og bland alt i en skål. Lag dressingen ved å ha sennep, eddik, honning og sitron i en liten skål, rør godt sammen og tilsett oljen mens du rører godt, ved å begynne med det sure først, skiller ikke dressingen seg så lett
Oppskrifta er den samme som eg har lagt ut før, men bytta ut daim og kaffi med rørte jordbær. Salat med brokkoli, kokt sommarskinke, soltørka tomater, fetaost, cherry tomater, vårløk, potetbåtar (inspirert av potetsalaten til Trines mektige matblogg) og loff frå Åpent bakeri
Rør sammen olje og balsamico i egen kopp, smak til med salt og pepper. Kutt opp purre og paprika. 4 porsjoner600g nypoteter med skall½ purre1 rødløk1 gul paprika1 rød paprika6 ss olivenolje2 ts balsamicosalt og pepperKok potetene med skallet på