Så følger middags oppskriften som jeg også var så heldig og fikk fra Inger Lise Tjørsvaag på jobb. Kutt en liten lomme i kyllingfileten og legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider
Link til oppskriften finner dere i navnet på retten. Lommeboken vil også sette pris på denne ukemenyen, billig kyllingkjøttdeig, grønnsaker, magert svinekjøtt, kylling og fisk
Oppskriften er for fire personer. Kok pasta etter anvisning på pakken (her har jeg brukt tagilatelle). Start med paprikaen til sausen mens kyllingen får temperere seg på kjøkkenbenken
Skriv ned en huskeliste hvis du må fylle påmed ferskvarer i løpet av uka. Du sparer penger fordi du slipper dumme impulskjøp når du er sulten på butikken, du sparer også helsa av samme årsak (lavt blodsukker etter jobb/ skole = veldig lett å kjøpe ferdigpizza og sjokolade) og du sparer miljøet fordi planlegging gjør at du slipper å kaste matrester
Og melkeprodukter, pluss litt fullkornsprodukter av og til (pasta osv. Jeg ønsker å fylle kaloriene mine med fett som hovedkilde, og så ganske lik fordeling på proteiner og karbohydrater
Med de karakteristiske røde taksteinene, murt fast langs mønepanner og sider for å holde taket på plass når vinden herjer som verst over det flate landskapet på toppen av Danmark
Tilsett så hvitvin og kok inn før vann,buljongterning og fløte has i og kokes inn. Kok så pasta og ovnsbak kyllingbrystene i ovnen med timian,salt,pepper og god olivenolje