Oppskriften er inspirert av læreverket Kokeboka Mi – Opplysningskontoret fra eggogkjøtt. Sikt mel og bakepulver og vend inn i eggedosisen, slik at alt melet fordeles
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
I et gammelt hefte "Godt til kaffekosen" fra opplysningskontoretforeggoghvitkjøtt fant jeg en oppskrift med tittelen "Rask Sachertorte" under overskrifta "Til en sjokoholiker"
Magnus Tvedt-Øresland fra Opplysningskontoretforeggogkjøtt lager. salt oghvit pepper etter smak. Skjær av skorpen på brødet og skjær resten i terninger
Det kreves ekstremt mye energi og vann for å produsere kjøtt (de fleste typer). Det koster ikke oss særlig mye å kjøpe så mye kjøtt som vi gjør, men det koster for miljøet
Opplysningskontoretforeggoghvittkjøtt . La eggene gli forsiktig fra øsen over i vannet. Knekk ett og ett egg i en liten øse, som er smurt lett med olje
Opplysningskontoretforeggoghvittkjøtt ca. Form til fine kaker og stek dem pent brune. egg. Skjær fisken i mindre biter og ha den i en matprosessor sammen med resten av ingrediensene
Forvell vårløken. Skrell appelsin og sitron med en potetskreller (det hvite skal ikke være med). Rull dem sammen og fest med en ostepinne eller tannpirker
Opplysningskontoretforeggoghvittkjøtt . Bland marinaden i en plastpose og ha i kyllingstrimlene. Stek strimlene i olje i en stekepanne til de er jevnt hvite rundt det hele