Jeg skrev tidligere i uka at jeg skulle komme med noen tips til hvordan du kan få til gode og sunne matretter samtidig som du unngår de dyreste ingrediensene, så her er noen matvarer jeg mener man alltid burde ha i kjøkkenskapene
Dette er tiden for å skjerpe seg å ikke spise søtsaker og andre ting som ikke er så sunt, derfor vil jeg gjerne legge ut alternativer til snop og chips osv
Noen ernæringsmessige grunner er det så klart også. Tilsett chiafrø i smoothies og juicer Så øker du fiberinnholdet i drikken og legger et godt grunnlag for god tarmhelse
Noe lite og søtt man hiver i seg i farten eller fordi man bare MÅ ha noe. Jeg er en søtmoms, så deretter smakte jeg til med noen steviadråper (søtning) med smak av vanilje
Når man kjemper, og opplever å få noegodt ut av kampen sin -betyr ikke det nødvendigvis at man "bare" er i en "periode" hvor ting er "lettere" eller "bedre" -men at man er på et annet steg på veien, vil jeg si
Et sunt kosthold består for min del av mest mulig rene råvarer som kylling, fisk, grønnsaker, frukt, nøtter, osv, ognoe ferdiglaget som tacosaus, ketchup og lignende
Kikerter er noe jeg egentlig aldri har spist så mye av, men som jeg innser at jeg bør spise mer av. Den kan fint brukes i både salater, middag, pålegg og mye annet godt
Denne kommer jeg over de neste ukene til å tilpasse BIKINIKLAR, og første meny postes alt på torsdag, slik at du skal få god tid til å planlegge, evt stille spørsmål om du lurer på noe
Når jeg får inn kostholdsplaner til analyse er det nemlig noen ting som går igjen hos veldig, veldig mange og det er ikke for mye mat, nei det er for lite mat som inneholder sunt fett, esensiellle amionsyrer (protein) og nok frukt og grønt