Nanbrød er et viktig tilbehør til indisk mat, det blir ikke det samme uten. Nanbrød stekes tradisjonelt i tandoriovn, men det er ikke akkurat noe som er vanlig å ha i hjemmet
smeltet smørfingersaltBlant først alt det tørre i en bolle, tilsett melk og yoghurt kna det sammen. Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia
Ha det tørre i en bakebolle og tilsett gjørblandingen, melk, yoghurt, egg og smør. Rett før steking, pensler du toppen av nanbrødene med det smeltede smøret og dryss over evt krydderet
Den ene dagen skal vi ha indisk Alu Ghobi, men så innså jeg at nanbrød-oppskriften min ikke er vegansk, siden nanbrød tradisjonelt sett lages med melk og/eller yoghurt
Bland alt det tørre i en bolle, varm opp melk og yoghurt og bland i, rør sammen til en deig, legg over plastfolie og et kjøkkenhåndkle og sett til heving et i minst fire timer (eller over natten)
De inneholder som oftest også yoghurt eller melk, slik at de blir fyldige og tykke. I mange år har nanbrød vært både en favoritt og et stort must for meg når det har handlet om Indisk mat
Bland i yoghurt og spisskummen. Ha i olje, yoghurt og melk og arbeid det hele sammen. 2 dl melk1 1/2 ss sukker25 g frisk gjær e600 g hvetemel1 ts salt2 ts bakepulver4 ss raps olje2 1/2 dl yoghurt naturell. 2 1/2 dl yoghurt naturell