Nanbrød oppskrifter

Hjemmelagd nanbrød

Hjemmelagd nanbrød

Nanbrød er for oss en selvfølge til indisk mat. Når jeg så bestemte meg for å lage en indisk kyllinggryte fra bunnen av, måtte jeg jo også gjøre dette med nanbrødet
Nanbrød

Nanbrød

Endelig fikk jeg prøvd meg på å bake nanbrød igjen. Denne gangen ble det helt enkle nanbrød uten noen smaksforsterkere som hvitløk eller koriander
Nanbrød oppskrift

Nanbrød oppskrift

Ingredienser. 10 stk. 600 gr Regal hvetemel. 25 g (1/2 pk) gjær. 1,5 ss sukker. 1 ts salt. 2 ts bakepulver. 2,5 dl melk
Enkle Nanbrød

Enkle Nanbrød

Nanbrød er en av rettene på vår tapas meny. Jeg bruker tyrkisk yoghurt i mine nanbrød. Denne oppskriften gir 6 store nanbrød eller 8 mindre
Nanbrød og Raita

Nanbrød og Raita

Nydelig tilbehør til indisk mat. ). RAITA. 500 g Tyrkisk youghurt. 1 stk agurk. 1 stk rødløk. 1 potte mynte. 1/2 ts malt spisskummen
NANBRØD

NANBRØD

Nanbrød hører ofte med til indisk mat. Nanbrød hører ofte med til indisk mat. Disse er enkle å lage og gode å spise
Nanbrød

Nanbrød

La nanbrødene heve i 30 min tillag små fordypninger i brødene og hell overlitt olivenolje, maldon salt, tørket mynte og sesamfrø
Nanbrød bakt på bakestål

Nanbrød bakt på bakestål

Jeg elsker rykende ferskt nanbrød. Når jeg er ute å spiser på Mother India så gleder jeg meg like mye til nanbrødet som til selve hovedretten
Nydelige nanbrød

Nydelige nanbrød

I morgen skal jeg lage Kylling Makhani og har derfor gjort klar marinaden i kveld, og fant ut at jeg like godt kunne lage deig til nanbrød i samme slengen
Nanbrød

Nanbrød

Nanbrød er kjempegodt og et must til indiske retter som tikka masala og tandoori kylling. Nanbrød er kjempegodt og et must til indiske retter som tikka masala og tandoori kylling
Nanbrød

Nanbrød

Deilige myke nanbrød. ) Nanbrød. Nanbrød. 23. 05. 2016kl. 19. 13 i. Brød. Én kommentar. Deilige myke nanbrød. D det finnes vell knapt bedre tilbehør til feks gryterett, supper eller lasagnen
Nanbrød med yoghurt

Nanbrød med yoghurt

Nanbrød er et viktig tilbehør til indisk mat, det blir ikke det samme uten. Nanbrød stekes tradisjonelt i tandoriovn, men det er ikke akkurat noe som er vanlig å ha i hjemmet
Nanbrød

Nanbrød

Nanbrød er et indisk brød som brukes som tilbehør til indiske retter. Nanbrød skal man egentlig steke i en tandooriovn, men det går fint ann å steke i en vanlig elektrisk ovn på full varme
Hjemmelaget Nanbrød

Hjemmelaget Nanbrød

Nanbrød var for meg kjærlighet med første bit. Dryss over eller fyll nanbrødene med. Prikk nanbrødene med gaffel for at de ikke skal boble for mye under stekingen