Nanbrød oppskrifter

164 Lagre
Nanbrød

Nanbrød

Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia. Nanbrød blir brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje
77 Lagre
Nanbrød

Nanbrød

Deilige myke nanbrød. ) Nanbrød. Nanbrød. 23. 05. 2016kl. 19. 13 i. Brød. Én kommentar. Deilige myke nanbrød. D det finnes vell knapt bedre tilbehør til feks gryterett, supper eller lasagnen
32 Lagre
Nanbrød

Nanbrød

Nanbrød er et indisk brød som brukes som tilbehør til indiske retter. Nanbrød skal man egentlig steke i en tandooriovn, men det går fint ann å steke i en vanlig elektrisk ovn på full varme
22 Lagre
Nanbrød

Nanbrød

La nanbrødene heve i 30 min tillag små fordypninger i brødene og hell overlitt olivenolje, maldon salt, tørket mynte og sesamfrø. La nanbrødene heve i 30 min tillag små fordypninger i brødene og hell overlitt olivenolje, maldon salt, tørket mynte og sesamfrø
2 Lagre
Nanbrød

Nanbrød

Bak dine egne nanbrød. Skal du spise indisk. Bak dine egne nanbrød. Mye bedre enn de du får kjøpt i butikken
Søkeforslag og sider